System zbiorników, tzw. podwójny płaszcz ("double jacket"), maszyna pracuje na bazie glikolu, czujnik temperatury...
Dwa systemy chłodzenia i grzania (grzałki + gaz), cykl pasteryzacji około 75min dla pełnego wsadu (PSK 65 PRO)...
Tradycyjna maszyna do lodów, pionowy frezer, niepowtarzalny wygląd urządzenia, produkcja na oczach
klienta...
Maszyna pracuje w oparciu o jeden inwerter (na kompresorze), drzwi próżniowe - zapobiegają oszranianiu podczas produkcji...
Maszyna pracuje w oparciu o dwa inwertery, drzwi próżniowe - zapobiegają oszranianiu podczas produkcji...
Maszyna pracuje w oparciu o inwerter, 10 prędkości świdra, możliwość zmiany prędkości świdra w trakcie cyklu...
Dojrzewanie mieszanki w temperaturze 4oC - bezpieczeństwo bakteriologiczne, cykl dojrzewania bazy kontrolowany elektronicznie...
Urządzenie 2w1 - w górnej części pasteryzator, w dolnej części frezer, możliwość regulacji temperatury grzania do 105oC
Urządzenie 2w1 - w górnej części pasteryzator, w dolnej części frezer, możliwość regulacji temperatury grzania do 105oC
Urządzenie 2w1 - w górnej części pasteryzator, w dolnej części frezer, możliwość regulacji temperatury grzania do 105oC
Seria ELITE - urządzenie 2w1 - w górnej części pasteryzator, w dolnej części frezer, możliwość regulacji temperatury grzania do 105oC
Nablatowe urządzenie 2w1 - w górnej części pasteryzator, w dolnej części frezer, bezpośredni transfer mieszanki z pasteryzatora...
Frezery MTM K 4 i MTM K20 to doskonałe rozwiązanie dla restauracji i lokali serwujących desery lodowe na życzenie klienta...
Nablatowe urządzenie 2w1 - w górnej części pasteryzator, w dolnej części frezer, bezpośredni transfer mieszanki z pasteryzatora...
Szafa mroźnicza DESMON posiada elektroniczne sterowanie z cyfrowym wyświetlaczem temperatury...
Idealne urządzenie do lodziarni, cukierni i gastronomi, cyfrowy panel sterowania - duży wyświetlacz informujący o temperaturze...
Idealne urządzenie do lodziarni, cukierni i gastronomi, szybkie cykle schładzania i zmrażania, chłodzenie według czasu lub według temperatury produktu...